Hoe werk ik?

Je leert bij jezelf naar binnen te kijken. Je word je meer bewust van wat je voelt. Jij ervaart waar spanningen of bepaalde gevoelens huizen. En waar je in je lichaam nog lastig contact mee kunt maken. 

Je leert om je aandacht te richten. Dat je een keuze hebt om je naar binnen of naar buiten te richten. Wat voel je? En hoe voelt dat? Wat ervaar je? Spanning of ontspanning, rust of onrust, ruimte of beklemming? Hoe ga je daar mee om? Draag of verdraag je het? Luister je naar je lichaam, loop je er voor weg of probeer je het te ontkennen? 

Je leert waar te nemen wat er bij jou speelt en er aandacht aan te geven. Het te omarmen. Alleen dan kun jij de keuze maken wat jij er mee wil doen. 

We staan samen stil bij thema’s als zelfvertrouwen, bevestiging en veiligheid. Voel jij je veilig genoeg om jezelf te laten zien? Hoe is het met jouw zelfvertrouwen? Waar haal jij je zelfvertrouwen? Wat doet het met jou?

Ervaringen

"Bart was telkens in staat om mij tot mijn gevoelens te laten komen. Iets wat voor mij niet een vanzelfsprekendheid is. Door het daadwerkelijk voelen, kwam het ook bij mij echt binnen. Heb eigenlijk simpele handvaten aangereikt gekregen, waar ik mee aan de gang ben gegaan en mijn problemen door het verder te bestendigen langzaam maar duurzaam ben gaan oplossen. Heel erg bedankt voor je hulp."
referentie heb jij het juiste gereedschap Bart Willemse Haptonomie
Man
50 jaar
"Door de heldere en open conversaties die Bart weet te voeren, vielen er blokkades bij mij weg en kwam ik dichter bij mijn gevoel. Dit was in eerste instantie niet altijd makkelijk, maar met de rust en humor die Bart in zich heeft, liet hij mij zien waar ik mijn kracht vandaan kan halen; Ik mag mijn eigen wijze (eigenwijze) weg volgen 😊! “
Recensie vrouw Bart Willemse Haptonomie
Vrouw
40 jaar
"Bart weet de onderste steen bloot te leggen in het team. Zijn oog voor de onderlinge verhoudingen en persoonlijke talenten, maakt dat het mogelijk wordt om de ideale teamprestatie te bereiken. Hij zet een koers in voor een sfeer waarin en waardoor optimale teamprestaties naast een fijne werkomgeving behaald kunnen worden. Bart schroomt de naakte waarheid niet en gaat verder daar waar anderen stoppen."
Team samen Bart Willemse Haptonomie
Vrouw
Teamleider

Kvk 77017501

AGB zorgverlener 90111339

AGB onderneming 900070206

Ik ben aangesloten bij de NFG en de RBCZ beroepsverenigingen.

NFG

 

 

Om mijzelf te blijven ontwikkelen volg ik jaarlijks bij- en na-scholingen. Hieronder vind je de meest recente:

 • Opleiding bij het Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH)
 • Etiket kinderen (Autisme, ADD, ADHD, etc.)
 • Suïcide
 • Het samengestelde gezin
 • Relatietherapie
 • Masterclass veerkracht en vitaliteit (Ted Troost)
 • Ouderverstoting
 • Trauma en veerkracht
 • Psychosociale basiskennis
 • Seksualiteit en intimiteit 
 • Familieopstellingen in relaties
Klachtenprocedure: Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden bent over de aangeboden therapie. Ik sta open voor een constructief gesprek waarin we de grond van de ontevredenheid bespreken. Komen wij er samen niet uit dan kun je gebruik maken van de klachtenprocedure van de NFG.